Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Isparta Yangın - Isparta'da yangın! 2 Ağustos'ta Isparta'da çıkan yangın ... : Isparta'nın şarkikaraağaç ilçesinde çıkan yangında iki katlı bina kullanılamaz hale geldi.

Isparta Yangın - Isparta'da yangın! 2 Ağustos'ta Isparta'da çıkan yangın ... : Isparta'nın şarkikaraağaç ilçesinde çıkan yangında iki katlı bina kullanılamaz hale geldi.. Isparta'da 7 kişilik afgan ailenin yaşadığı ev yangında kül oldu. Isparta hurdacılar sitesinde yangın çıktı. Isparta, spor, i̇lçe, sdü, siyaset, eğitim, sağlık, tarım haberleri son32.com da. Isparta afad'dan fetö'nün kapatılan metruk şirket binasında deprem ve yangın tatbikatı. Yangının çıktığı evde mahsur kalan yaşlı çift yanarak can verdi.

Isparta'da 7 kişilik afgan ailenin yaşadığı ev yangında kül oldu. Isparta, spor, i̇lçe, sdü, siyaset, eğitim, sağlık, tarım haberleri son32.com da. Haberleri, isparta'nın en büyük yerel online haber sitesi, isparta haberlerini en hızlı bir şekilde sadece bomba32.com da bulabilirsiniz. Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı yazılı kanyon mevkiinde, orman yangını çıktı. Isparta'nın eğirdir ilçesine bağlı gökçehöyük köyündeki ormanlık arazide yangın çıktı.edinilen bilgiye göre, gökçehöyük köyündeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Isparta'da yangın faciası!
Isparta'da yangın faciası! from d.siyasetcafe.com
Evin kömürlük ve eşya deposu kısmında çıkan yangının evlere. Edinilen bilgiye göre, ilçede osman altay'a ait evde mutfak tüpünün patlaması sonucu yangın çıktı. Isparta'da müstakil bir evde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Haber son dakika koronavirüs magazin spor ekonomi tümü. Isparta'da yangın isparta'da, 4 katlı evin çatı katı bilinmeyen bir sebeple yandı. Isparta yangın nerede, haritaları, isparta ve çevresinde bulunan yangın listesi, iletişim bilgileri, telefon numaraları, konumu, yorumları ve uydu görüntüsü, toplam 10 sonuç. Bugün saat 16.00 sıralarında yeni sanayi sitesinde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde yangın çıktı. Isparta, spor, i̇lçe, sdü, siyaset, eğitim, sağlık, tarım haberleri son32.com da.

Isparta'da çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

Isparta yangın tüpü ve söndürme ekipmanı firması arıyorsanız, isparta yangın söndürme cihazları firmaları türkiye'nin en büyük firma rehberi bulurum.com'da! Isparta afad'dan fetö'nün kapatılan metruk şirket binasında deprem ve yangın tatbikatı. Sazlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyümeye devam ediyor. Isparta'da çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçede osman altay'a ait evde mutfak tüpünün patlaması sonucu yangın çıktı. Isparta kara havacılık okulu'ndaki yangın söndürüldü. Isparta'nın gelendost ilçesi madenli köyü'nde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek etrafa yayıldı.son dakika haberine göre; Ekipler yangını söndürmek için çalışmalara başladı. Isparta'da yangın isparta'da, 4 katlı evin çatı katı bilinmeyen bir sebeple yandı. Bugün saat 16.00 sıralarında yeni sanayi sitesinde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde yangın çıktı. Gazlı sistemlerin kurulumu, bakım ve onarımları akgül yangın i̇leti̇şi̇m! Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı olan çandır köyü yakınlarında yer alan yazılı kanyon bölgesinde alınan bilgiye göre bazı yerlerde yangın evlere kadar ulaştı. Yangın söndürme sistemleri, yangın tüpü, dolum, bakım ve yangın algılama sistemleri isparta.

Isparta'nın gelendost ilçesi madenli köyü'nde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek etrafa yayıldı.son dakika haberine göre; Haber son dakika koronavirüs magazin spor ekonomi tümü. Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı yazılı kanyon mevkiinde, orman yangını çıktı. Isparta yangın nerede, haritaları, isparta ve çevresinde bulunan yangın listesi, iletişim bilgileri, telefon numaraları, konumu, yorumları ve uydu görüntüsü, toplam 10 sonuç. Sazlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyümeye devam ediyor.

Burdur'da işçilerin kaldığı konteynırda yangın çıktı ...
Burdur'da işçilerin kaldığı konteynırda yangın çıktı ... from static.daktilo.com
Gazlı sistemlerin kurulumu, bakım ve onarımları akgül yangın i̇leti̇şi̇m! Isparta'nın gelendost ilçesi madenli köyü'nde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek etrafa yayıldı.son dakika haberine göre; Gi̇ri̇ş 04.05.2017 17:15 güncelleme 04.05.2017 17:15. Isparta'nın en büyük online haber sitesi, isparta haberlerinden anbean haberdar olabileceğiniz haber portalıdır. Yangına 6 itfaiye aracı ile müdahale edildi. Isparta'da sanayi bölgesinde bir işyerinde başlayan yangın paniğe sebep oldu. Edinilen bilgiye göre, ilçede osman altay'a ait evde mutfak tüpünün patlaması sonucu yangın çıktı. Isparta yangın tüpü ve söndürme ekipmanı firması arıyorsanız, isparta yangın söndürme cihazları firmaları türkiye'nin en büyük firma rehberi bulurum.com'da!

Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı olan çandır köyü yakınlarında yer alan yazılı kanyon bölgesinde alınan bilgiye göre bazı yerlerde yangın evlere kadar ulaştı.

Isparta afad'dan fetö'nün kapatılan metruk şirket binasında deprem ve yangın tatbikatı. Kilometresindeki akaryakıt istasyonunun yaklaşık 15 metre yakınında. Edinilen bilgiye göre, ilçede osman altay'a ait evde mutfak tüpünün patlaması sonucu yangın çıktı. Isparta'nın şarkikaraağaç ilçesinde yangın çıkan evde dumandan etkilenip hastaneye kaldırılan 5 çocuktan 2'si tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Isparta'da 7 kişilik afgan ailenin yaşadığı ev yangında kül oldu. Yangın söndürme sistemleri, yangın tüpü, dolum, bakım ve yangın algılama sistemleri isparta. Yangına 6 itfaiye aracı ile müdahale edildi. Isparta yeni sanayi sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir fabrikada yangın çıktı. Evin kömürlük ve eşya deposu kısmında çıkan yangının evlere. Haber son dakika koronavirüs magazin spor ekonomi tümü. Sazlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyümeye devam ediyor. Bina ve iş yerlerinizde yangın söndürme cihazları seçimi için. Isparta yangın nerede, haritaları, isparta ve çevresinde bulunan yangın listesi, iletişim bilgileri, telefon numaraları, konumu, yorumları ve uydu görüntüsü, toplam 10 sonuç.

Isparta hurdacılar sitesinde yangın çıktı. Isparta merkezdeki eski sanayi sitesi'ndeki izolasyonfabrikasında saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Isparta yeni sanayi sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir fabrikada yangın çıktı. Isparta'nın gelendost ilçesi madenli köyü'nde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek etrafa yayıldı.son dakika haberine göre; Isparta yangın tüpü ve söndürme ekipmanı firması arıyorsanız, isparta yangın söndürme cihazları firmaları türkiye'nin en büyük firma rehberi bulurum.com'da!

Isparta'da makilik alanda yangın - Son Dakika
Isparta'da makilik alanda yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Gi̇ri̇ş 04.05.2017 17:15 güncelleme 04.05.2017 17:15. Isparta merkezdeki eski sanayi sitesi'ndeki izolasyonfabrikasında saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Isparta'nın gelendost ilçesi madenli köyü'nde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek etrafa yayıldı.son dakika haberine göre; Kilometresindeki akaryakıt istasyonunun yaklaşık 15 metre yakınında. Isparta yeni sanayi sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir fabrikada yangın çıktı. Yangın söndürme sistemleri, yangın tüpü, dolum, bakım ve yangın algılama sistemleri isparta. Haberleri, isparta'nın en büyük yerel online haber sitesi, isparta haberlerini en hızlı bir şekilde sadece bomba32.com da bulabilirsiniz. Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı olan çandır köyü yakınlarında yer alan yazılı kanyon bölgesinde alınan bilgiye göre bazı yerlerde yangın evlere kadar ulaştı.

Isparta yangın tüpü ve söndürme ekipmanı firması arıyorsanız, isparta yangın söndürme cihazları firmaları türkiye'nin en büyük firma rehberi bulurum.com'da!

Isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı olan çandır köyü yakınlarında yer alan yazılı kanyon bölgesinde alınan bilgiye göre bazı yerlerde yangın evlere kadar ulaştı. Isparta merkezdeki eski sanayi sitesi'ndeki izolasyonfabrikasında saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Isparta yangın tüpü ve söndürme ekipmanı firması arıyorsanız, isparta yangın söndürme cihazları firmaları türkiye'nin en büyük firma rehberi bulurum.com'da! Kilometresindeki akaryakıt istasyonunun yaklaşık 15 metre yakınında. Isparta'da inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Isparta'nın şarkikaraağaç ilçesinde yangın çıkan evde dumandan etkilenip hastaneye kaldırılan 5 çocuktan 2'si tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Isparta eski sanayi sitesi'nde izolasyon malzemeleriürileten fabrikada yangın çıktı. Yangın söndürme sistemleri, yangın tüpü, dolum, bakım ve yangın algılama sistemleri isparta. Isparta'da yangın isparta'da, 4 katlı evin çatı katı bilinmeyen bir sebeple yandı. Edinilen bilgiye göre, ilçede osman altay'a ait evde mutfak tüpünün patlaması sonucu yangın çıktı. Isparta'nın şarkikaraağaç ilçesinde çıkan yangında iki katlı bina kullanılamaz hale geldi. Ekipler yangını söndürmek için çalışmalara başladı. Yangının çıktığı evde mahsur kalan yaşlı çift yanarak can verdi.